Pop-Up Shop: LNTRN/ Mind State/ Smnthwack/ OdnasMag

Sobota, 20. junij ob 18.00 // Studio 12:22

Studio 12:22 v GT22 vas vabi na že tretji POP-UP SHOP dogodek, kjer se bodo predstavili različni mladi slovenski oblikovalci.

Namen POP-UP SHOP dogodkov v GT22 je mladim ustvarjalcem, ki sicer nimajo možnosti prodajati svojih izdelkov, omogočiti prostor za predstavitev in prodajo svojih blagovnih znamk.

Predstavili se bodo:

Lantern Collective je leta 2015 ustanovil Nejc Pucko in se kasneje povezal z različnimi umetniki na področju vizualne umetnosti. Lantern je bil v začetku osnovan na kulturi skejtanja in deskanja na snegu, čez čas se je kolektiv razširil tudi na glasbeno sceno in vstopil v sodelovanje z Matter, YNGFirefly in MRFY, kjer se velik poudarek daje vizualni podobi in projekcijam na glasbenih dogodkih, za katere skrbi Dorijan Šiško. Pred kratkim se je Lantern povezal še s Fundacijo Sonda in Interdisciplinarnim laboratorijem GT22 in ustanovil alternativno galerijo, ki redno predstavlja mlade umetnike, Studio 12:22. Lantern tako sestavlja konglomerat raznolikih posameznikov, ki si delijo podobno vizijo, znotraj katere ustvarjajo.
www.lantern-collective.com

Odnas Mag je samostojna tiskana revija, ki pokriva slovensko ulično in alternativno kulturo. Vse skupaj se je začelo pod mojim alter ego imenom Brasilia Express pred 3 leti, z željo po ustvarjanju varnega prostora za vse ustvarjalce na tem področju in širjenjem same kulture. Let’s welcome the 2nd issue!
https://www.instagram.com/brasilia.express/

Smthn wack, ustanovljen 2020 z namenom, da se tudi v Sloveniji odprejo vrata globalnem street stilu, ki je zaenkrat še bolj minimalen a združuje ljudi vseh starosti, ki jih veže ljubezen do hiphopa, 90ih in underground kulture. Z unisex kroji želi zakriti razlike med spoli. Posamezniku daje možnost, da svojo svobodo odraža skozi oblačila.
https://www.instagram.com/smthnwack/

Mind State: Brothers dedicated to spend this life on a board. Sharing our mind state through videos, photography, original clothes and handcrafted accessories.
https://www.instagram.com/mind._.state/

Se vidimo!

______________________________________________________

Pop-up shop dogodek podpirata Ustanova Fundacija Sonda in Mestna občina Maribor.

Deli
PROGRAM
25. 05. - 8:00 // SVETLANO MAKAROVIČ ZA ČASTNO MEŠČANKO // intervencija
Vstop: prost
25. 05. - 20:00 // Dobra družba // predstava
Vstop: 8 / 5 / 0 €
31. 05. - 19:00 // Godzilla Tribute Band // predstava
Vstop: 8 € / 5 € / 0 €
01. 06. - 20:00 // Godzilla Tribute Band // predstava
Vstop: 7 € / 5 € / 0 €

 

VIRTUAL TOUR GT22

Ostali prispevki