S PRODUCENTKO KATJO LEITGEB O NEUTUDUMU

Sreda, 18. september ob 18.00 // GT22

 

V okviru festivala Skuštrane – in bradati 2019 pripravljamo prvi mini filmski festival s poudarkom na lokalni produkciji.

Z mlado producentko Katjo Leitgeb se bomo pogovorili o njeni filmsko produkcijski karierni poti ter si ogledali delovno verzijo Neutuduma, slovenske grozljivke po motivih iz slovenske pravljice.

Vstopnine ni.

Več na: Več na: https://gt22.si/skustrane-in-bradati-mini-film-fest/

Deli
PROGRAM

 

VIRTUAL TOUR GT22

Ostali prispevki

GT22
V tragikomediji, postavljeni na inventivni interpretaciji Don Kihota, se igralca spopadata z razumevanjem norosti in normalnosti, umetnosti in družbe, lutkarjev in lutk ...
GT22
Apofenija obdeluje vse, kar je neoprijemljivo, neubesedljivo, neulovljivo.
GT22
Apofenija obdeluje vse, kar je neoprijemljivo, neubesedljivo, neulovljivo.
GT22
Mora igralec opravičiti svoj obstoj na odru s tem, da publiki nekaj sporoči? Ali zadostuje že to, da je na odru in da se občinstvo nima preveč slabo?
GT22
Pek, jasnovidka, vodovodar, župan, zvonarka. Nevidni, spregledani, zlomljeni. Zbrani, da sodijo zgodovini, ki je podrla njihove sanje, želje, strasti.
GT22
Vito Weis, ena najbolj prepoznavnih igralskih prezenc, ki brezkompromisno stopa pred občinstvo, tokrat s samostojnim avtorskim prvencem.
GT22
Kdaj postanejo novice fejk? Zakaj ne obstaja trg lažnih novic o sadju in zelenjavi? Avtorska predstava je nastala v sklopu projekta Eye-Net 2.0. 14. in 15. 1.
GT22
Sklepni dogodek sezone projekta Abonma s kostanjevim piknikom. Vabljeni na vogal GT22!