FESTIVAL ZIZ: NAGRADE

Društvo Moment večkratni nagrajenec ZIZ festivala

.

.

Momentovci so na ZIZ festivalu prejeli vrsto nagrad: nagrado za najboljšo produkcijsko hišo, za najobetavnejši ustvarjalni kolektiv (kolektiv predstave Pihal bo Yugo), za najobetavnejšega režiserja (Domen Šuman za predstavo In, predstava bo?), za najboljšo režijo (Tjaša Črnigoj za predstavo Satirikonijada), za najobetavnejšo mlado igralko (Anastazija Leščak za predstavi Kristusu ni uspelo, prišel je Marx in Pihal bo Yugo), za najboljšega igralca (Rok Kravanja za predstavo Satirikonijada) in za najboljšo predstavo (predstava Satirikonijada).

.

Prestižni ZIZ prstan si je letos nadela celotna mariborska alternativna uprizoritvena scena, ki ne samo kaže znake življenja, temveč je bolj živahna kot kadarkoli prej.

.

Iskrene čestitke vsem ZIZ nagrajencem!

Deli
PROGRAM

 

ZA GT

 

Fotografski Muzej
Blackbox
Skate rampa
VIRTUAL TOUR GT22

Ostali prispevki

Intimni oder
Predstava po motivih stripa Miki Mustra. Za odrasle ... in otroke.
Intimni oder
Avtorski projekt za odrasle in mladino na meji med dramo in performansom, lutkami in predmeti, makro in mikro gledališčem, stvarnostjo in iluzijo, treznostjo in norostjo ...
Intimni oder
Kakšno je življenje v modernem svetu? Kako se znajdemo v njem?
Intimni oder
Dan žena ob 18. uri: Predstavitev knjige LUCIFERKA s Svetlano Makarovič in gosti.
Intimni oder
Dogodek na temo vključevanja invalidov v krog našega vsakdanjega življenja bo potekal v sredo 11. marca ob 10. uri.
Intimni oder
Na temo: "Razmislek (mladih) o vključevanju invalidov, hendikepiranih v krog našega vsakdanjega življenja"
Intimni oder
Avtorski projekt dramskega gledališča, lutk, predmetov in video tehnologije. Avtorski projekt na meji med dramo in performansom, lutkami in gledališčem predmetov, stvarnostjo in iluzijo.
Intimni oder
Praznina, luč in dva igralca. Heroja. Oba se borita za svoje mesto pred publiko, izbira sredstev ni vprašanje. Predstava vseh predstav, zdaj ali nikoli!